четвртак, октобар 05, 2006

Nekoliko uvodnih reči

Ovde neće biti reči o elementarnim pitanjima vezanim za sklonost ka amputirkama. Ko želi da se upozna s osnovama ove teme treba da poseti sajtove Akrotomofilija i Tražim devojku bez noge.
Ovde će više biti prisutna lična meditacija o različitim aspektima i problemima vezanim za sklonost ka ženama-amputirkama, te ličnim iskustvima i pogledima na ovu vrstu ženske privlačnosti o kojoj se kod nas skoro ništa ne zna.

Kao i obično, imam jednu dobru i jednu lošu vest. Hoćete prvo da čujete lošu? OK. Meni se izuzetno sviđaju i privlače me žene koje nemaju nogu ili ruku. To znači da na ovom mestu neću biti nepristrasan. A šta je dobra vest? Dobra vest je da ja znam o čemu pričam, pa će zato ovde biti mnogo manje nagađanja, pretpostavki i tumačenja koja nemaju nikakve veze sa realnošću. Dobićete, takoreći, "pogled iznutra", svedočenje nekoga ko je "insajder" (kako se sad to popularno kaže).

Činjenica da je reč o kontroverznoj i provokativnoj temi daje mi prostor da o njoj, ali i nekim društvenim pojavama vezanim za invalide i, uopšte, ljude koji se po nečemu razlikuju, govorim jednako provokativno.

Нема коментара:

Постави коментар