среда, фебруар 02, 2011

Tajna jedne noge

Kad negde sretnemo ženu ispod čije suknje je samo jedna noga, u čemu je njena tajna?

Pre svega, noge su parni organi. Lepota ženskih nogu je zato obično podeljena na dve noge. Posmatrač nikako ne može da koncentriše pogled na samo jednu nogu, on automatski luta i ka onoj drugoj. Zbog toga, na neki način, uživanje u lepoti ženske noge nikad nije sasvim usredsređeno.
Zašto su jednonoge privlačne?
Žene intuitivno ovo shvataju. Foto modeli na izazovnim fotografijama veoma često zauzimaju poze tako da im je samo jedna noga u prvom planu ili, čak, takve da se druga noga uopšte ne vidi. Kad žena ima samo jednu nogu onda je sva pažnja usmerena samo na tu jedinu nogu i njenu lepotu.

Kod jednonoge žene koncentracija na lepotu noge je sasvim usredsređena na njenu jednu nogu, tako da lepota i ženstvenost te usamljene noge dolazi apsolutno u prvi plan. Nema druge noge koja bi odvlačila pogled i doživljaj lepote ženske noge je zato mnogo jači i potpuniji kada žena ima samo jednu nogu. Ovo važi kako u slučaju kad žena bez noge sedi, tako još više onda kada hoda na jednoj nozi sa štakama.

Osim toga, žena bez noge uvek ispod suknje krije jednu veliku tajnu, kakvu žene sa obe noge nemaju. To ženu bez noge čini zanimljivijom i privlačnijom. Naime, žena bez noge ispod suknje ima i patrljak noge koja joj je amputirana. Amputacioni patrljci se međusobno razlikuju bezmalo kao otisci prstiju, svaki je jedinstven. Patrljak noge može biti dug ili kratak, mršav ili debeo, proširen ili sužen na okrajku, sa ili bez uvučenja ožiljka, sa vrhom koji može biti formiran na najrazličitije moguće načine.

Uz to, bezbroj je načina na koje žena bez noge može obuti svoj nožni patrljak. Može na njemu nositi na raznorazne načine podavijenu ili skraćenu najlon čarapu, može nositi pamučnu, vunenu ili sintetičku navlaku za patrljak, može ga bandažirati, može kombinovati npr. pamučnu navlaku sa podavijenom najlonkom... Zato posmatrač ne može ni da pretpostavi kako ispod suknje izgleda ženin patrljak noge.
Suknja krije tajnu njenog patrljka
Žene bez noge mahom doživljavaju mesto gde im je urađena amputacija kao nešto vrlo intimno. Mada ima amputirki koje sunčaju patrljak noge na plaži ili, čak, puštaju da im on viri iz šorca ili ispod suknje, većina amputiranih žena doživljava svoj patrljak kao nešto što treba da ostane skriveno i što se pokazuje samo malom broju vrlo bliskih ljudi.

Žena kojoj su amputirali nogu obično na plaži pokriva odećom genitalije, grudi i – patrljak amputirane noge. Dakle, patrljak noge je jedna od ženskih tajni i prema njemu se amputirka odnosi slično kao prema intimnim delovima svog tela.

Ta tabuizacija patrljka ženske noge neminovno postaje i njegova erotizacija. Ali tu nije kraj priče o tajni jedne noge. Što je ženi noga više amputirana tim više njen patrljak naglašava i skreće pažnju na genitalni predeo. Neke žene sa kratkim patrljkom butine kažu i da ih dodirivanje patrljka seksualno uzbuđuje. Zato u visokoj amputaciji ženske noge uvek ima nečega erotičnog, uzbudljivog, pa i lascivnog.

Samo je po sebi jasno da se žena bez noge fizički razlikuje od žene koja ima obe noge. Ono što nije očito jeste to da visoka amputacija noge ženu čini privlačnijom, uzbudljivijom, više erotičnom i poželjnom. Bar nekim muškarcima. Zato žene bez noge treba da budu svesne do koje mere ih erotičnim čini to kad obuku suknju ili haljinu i kad, umesto nošenja proteze, odluče da hodaju na samo jednoj nozi pomoću štaka.

One jednonoge žene koje su shvatile da amputacija noge nije samo invalidnost i nedostatak, nego da to što nemaju nogu može biti i svojevrsna prednost, ne samo da rado izlaze bez proteze, već se i trude da kupe što lepše dizajnirane štake, kao i da svoju jedinu nogu neguju i uvek obuvaju u atraktivnu čarapu i lepu cipelu.

2 коментара:

  1. Drago mi je što je otvoreno kazano o značaju patrljka za privlačnost amputirki. To stalno osporavamo jer nam je neprijatno. Ja mislim da nema razloga.

    ОдговориИзбриши
  2. Ja sam u više navrata pisao o tome da amputofilija (acrotomophilia) nije ni prevashodno seksualna sklonost, a ponajmanje je fiksacija na amputacioni patrljak. Patrljak u svemu tome ima određenu ulogu i ono što sam pisao treba shvatiti u svetlu toga da ja ne mislim da je patrljak ključan element sklonosti prema amputirkama.

    ОдговориИзбриши