петак, септембар 24, 2010

Otvoren je exYU AmpDevo Forum

NAPOMENA: Forum više ne radi, ovaj zapis je ostao ovde kao deo informacija o jednom vremenu.

Danas je otvoren exYU AmpDevo forum, koji je namenjen pre svega diskusiji o devotee fenomenu na našim prostorima. Forum je otvoren za sve koji su na pozitivan način zainteresovani za ozbiljnu diskusiju o ovom fenomenu. Forum se nalazi na sledećoj adresi:

http://ampdevo.strangled.net

Mada je, po prirodi stvari, forum pre svega orijentisan na sklonost prema amputirkama i amputircima (tj. na devotee fenomen "u užem smislu"), forum je otvoren i za sve članove koji nalaze bilo koji drugi telesni hendikep zanimljivim i privlačnim (kolica, gips, štake itd).

Forum je namenjen kako heteroseksualno, tako i homo i biseksualno orijentisanim osobama. Pored devotees, na forumu su, naravno, dobrodošli i wannabes, pretenderi, amputirci i svi drugi koji su iz bilo kog razloga zainteresovani za ozbiljnu i sadržajnu diskusiju o devotee fenomenu.

Pristup nekim delovima foruma je ograničen i uslovljen je voljom da se ozbiljno diskutuje o ovoj problematici. Ovo je potpuno logično ako imamo u vidu da je ovaj forum namenjen pre svega diskusiji a ne razmeni slika i video klipova. Svi članovi koji pokažu da su zainteresovani da ozbiljno razgovaraju o ovoj temi dobiće pun pristup svim delovima foruma.

exYU AmpDevo forum ni na koji način nije nastavak rada ili zamena za YU Devotee Yahoo grupu. Štaviše, on je pokušaj da se izbegne sve ono što je u radu ove grupe bilo pogrešno gotovo od samog početka.

U cilju zaštite privatnosti i osnovnih prava, kako amputiraca, tako i svih drugih, rad foruma je regulisan ekstenzivnim pravilnikom i svi koji žele da se učlane trebalo bi da se upoznaju sa njim.

Ostaje mi samo da vam poželim dobrodošlicu na novootvorenom exYU AmpDevo forumu.

2 коментара:

  1. Šteta što na forumu nema otvorene i žive razmene iskustava, mišljenja, ideja... Ja sam više očekivao od ovog foruma i razočaran sam izostankom diskusija. :(

    ОдговориИзбриши
  2. Forum nigde nije reklamiran pa verovatno mnogi zainteresovani i ne znaju za njega. Neki istaknuti devotees su odbili da se uključe sa obrazloženjem da je o tome sve već rečeno i da nemaju šta novo da kažu. Neki su se u prošlosti veoma kompromitovali i nije im ni mesto na ovom forumu. Neki su zainteresovani samo za skidanje slika i kad su videli da forum ne služi razmeni slika, već diskusiji, nisu ni uzeli učešće u radu. Sve u svemu, razni su razlozi za mrtvilo na forumu. Ja više volim da bude mrtvilo nego da se stvar pretvori u cirkus, kako se dešavalo sa sličnim forumima u prošlosti.

    ОдговориИзбриши